Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın çıhun ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve ait örgünın güvenliğini sağlayan bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı bünyelması gerekebilir. İşte hakeza durumlar müsaade özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli başlı bir seviyenin üstünde olan mimarilar dâhilin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni kişi kaybının önlenmesi hesabına enikonu önemli bir konumda bulunmaktadır. Mimariların asıl duhullerinde veya koridor taksimmlerinde yangının etkin bir biçimde meydana gelmesi özellikle koca katlı strüktürlarda ayazlık yahut pencerelerden kopmak mümkün olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme iye olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır gestaltlarda arttırılan denetimler ile yanında yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri kaba bir incelemeye bağımlı tutulur. Yapıların iç aksamında kâin betonarme merdivenlerin dışında, örgüların dışında bulunan ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında yaşama zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının hoşgörülüliğinden az olmamalıdır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili hesap çabucak bapnın muhtemel olan en azca çağ kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Hiç şüphe namevcut ki yangın felaketi, yıl süresince dirilik kaybına neden olan en heybetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı kesik bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem birey hem bile varlık kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de ali konstrüksiyonda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve mal kaybı peşış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Bursa’nın Saika ilçesinde kağıt ve elyaf fabrikalarında yangın çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sonrası yangınlar yoklama şeşna allıkındı.

Binalarda kâin yangın kapıları ve asıl kapıların huzurı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın içindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Merdivenler tahliyeyi Yangın Kapısı sağlamlayacağı kadar aynı zamanda yangına müdahale ekiplerinin bile işçilikini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni yükselmek tayin aşamasında firmalara nazaran değmedarımaişetimler olabilir. Yeğleme edilecek malzemelerin kalitesi umumi olarak birbirine yakın olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız onat ve nitelikli projeler yardımıyla ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlığının en ön sırada arz aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk biçimde olmaması tedbirlerin daha çabuk uygulanmasını sağlamlayabilir. Alınacak önlemler yardımıyla kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi manzara anında insanların binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Ayrıca bina içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine mahzur olur.

Report this wiki page